Menu Premium

Tales of Symphonia Chronicles is aangekondigd voor PlayStation 3

Gamekings Redactie 01/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tales of Symphonia Chronicles is aangekondigd voor PlayStation 3 en bevat HD remakes van de games Tales of Symphonia en Tales of Symphonia: Dawn of the New World. Namco Bandai heeft aangekondigd dat de game in oktober in de Japanse winkels ligt. De rest van de wereld zal nog moeten wachten tot 2014. Tales of Symphonia Chronicles is exclusief voor de Playstation 3.

In Japan gaat de game overigens uitgebracht worden met de subtitel “Unisonant Pack” en heeft Namco Bandai ook een special edition gepland met vijf action figurines, een roman en een cover ontworpen door Ufotable, een Japanse animatie studio. Of deze versie ook naar de Westerse wereld komt is nog niet bekend. Vooralsnog betreft het een exclusieve deal met de Japanse retailer Lalabit Market. Als je straks Chronicles in huis haalt kun je in ieder geval wel rekenen op nieuwe scenes voor het personage Artes en speciale kostuums voor alle personages, afkomstig van een andere Namco game: Tales of the Abyss.

Tales of Symphonia was voorheen alleen speelbaar op de GameCube. Een port naar de PlayStation 2 heeft onze markt nooit bereikt en het vervolg Dawn of the New World is alleen op de Wii verschenen. Voor wie dus nooit de kans heeft gehad om een of beide games te spelen en thuis een PS3 heeft staan, is dit wellicht een mooie gelegenheid. Of denk je dat de game niet de moeite waard is als je eerder al geen interesse had? En moet als je fan van de Symphonia franchise dolblij worden van dit nieuws of had je liever een aankondiging gezien van een geheel nieuwe game in plaats van een HD remake?

Tales of Symphonia Chronicles is aangekondigd voor PlayStation 3

Tales of Symphonia Chronicles is aangekondigd voor PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch