Menu Premium

Survivalgame State of Decay 2 krijgt cross-play; komt 2020 naar Steam

Alex 23/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gamelandschap is de laatste tijd aardig aan het veranderen. Waar je voorheen alleen een game in co-op kon spelen met spelers van dezelfde console, is dat bij veel games inmiddels wel anders. Ook State of Decay 2 is straks te spelen met mensen van een ander platform. De game krijgt namelijk cross-play co-op; zo laat ontwikkelaar Undead Labs weten via hun website.

Aan de slag met drie vrienden

Aan het begin van 2020 komen de vele zombies richting Steam. Een exacte datum is echter nog niet bekendgemaakt. Undead Labs laat wel weten dat de game vanaf de dag van release cross-play zal ondersteunen. Dat wil zeggen dat jij samen met drie andere spelers de strijd aan kunt gaan met de vele zombies, ondanks dat je niet op hetzelfde platform speelt. State of Decay 2 is te spelen op de Xbox One en op Windows 10 systemen via de Xbox App en begin 2020 dus ook via Steam. Zoals de ontwikkelaar zelfs zegt; “Xbox Live cross-play, enabling you to play with up to three friends across your platforms of choice (Steam, Windows 10 and Xbox One). After all, no one survives alone!” Op maandag 25 november aanstaande zal Undead Labs een speciale stream (Mixer, Twitch en YouTube) de wereld in slingeren, waarin zij meer informatie gaan geven over de game.

Stap in een open wereld

State of Decay 2 is een open wereld survival horrorgame. Jij als speler gaat de wereld in samen met drie andere spelers en je moet simpelweg zien te overleven. Speel jij echter liever solo dan biedt de game naast de co-op mode ook een singleplayer mode aan. Zoals de titel al doet vermoeden is het een sequel op State of Decay, die in 2013 het levenslicht zag. Zit jij te wachten op de Steam release? Loop jij warm voor de cross-play co-op? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch