Menu Premium
Loading...

Superhot in VR wordt heter dan je moeder!

Mark Hoogland 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen februari verscheen Superhot voor de PC, vorige maand gevolgd door de release voor Xbox One. Tijdens de PC Gaming Show op de E3 2016 werd met een trailer gevierd dat de abstracte shooter later dit jaar definitief naar de Oculus Rift komt.

Superhot werd tijdens de E3 van 2014 al als prototype gedemonstreerd met de Oculus Rift, maar of en wanneer de game voor VR in onze huiskamers zou belanden, was lang onduidelijk. Eind mei bevestigde developer Superhot Team dat de VR-rework voor de game volop in ontwikkeling was en dat we deze eind dit jaar konden verwachten.

In Superhot speelt beweging een belangrijke rol; de game gaat alleen verder wanneer jij dat doet. Dit betekent dat de game op je Oculus Rift voor een compleet nieuwe ervaring gaat zorgen. Hoewel de trailer natuurlijk geen VR kan nabootsen, biedt hij toch een glimp van de veranderingen in gameplay.

Een harde release date voor Superhot voor de Oculus Rift werd niet gegeven, maar naar alle waarschijnlijkheid verschijnt hij eind dit jaar. Of andere VR-devices ook nog aan bod komen, is niet bekend.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch