Menu Premium

Super Smash Bros. Wii U screenshot teast Pilotwings-level

Gamekings Redactie 06/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer er gesproken wordt over een game als Super Smash Bros., komt bij velen het nostalgische gevoel weer bovendrijven en dat gebeurt zeker wanneer er twee oldskool-games worden gecombineerd. Nintendo is lekker bezig wat dat betreft, want een nieuw Super Smash Bros Wii U screenshot teast een Pilotwings-level.

Zowel Pilotwings als Super Smash Bros. zijn twee gouden oude titels van Nintendo. Ze hebben beiden een lange geschiedenis en nu lijkt het er op dat deze twee een klein beetje worden gecombineerd. Het screenshot werd naar buiten gebracht met het onderschrift “Dit eiland komt me bekend voor” en dat komt het ook zeker. Het is namelijk de locatie van de eerste Pilotwings-game. Later, toen er meerdere Pilotwings-games uitkwamen, is het level gewijzigd.

Nintendo’s Pilotwings is een naam die steeds in vlagen voorbij komt. De game kwam in 1990 uit op de Super Nintendo, verscheen in 2009 op de Wii’s Virtual Console en afgelopen juli is de game uitgekomen op de Virtual Console van de Wii U. Nintendo probeert deze game duidelijk onder de aandacht te houden. Nu Super Smash Bros gepland staat om in 2014 uit te komen, is het ook niet raar dat er wordt gelinkt naar Pilotwings, maar hoever zal de samenwerking gaan? Is het uiteindelijk maar één level die speelbaar is of zal Pilotwings ook voor een deel geïntegreerd worden in Super Smash Bros, waardoor het misschien ook mogelijk is om in een vliegtuig halsbrekende toeren uit te halen om zo de ander een kopje kleiner te maken?

Wat het screenshot betekent of ons wil vertellen, blijft alleen maar gissen. Het is in ieder geval mooi om te zien dat deze twee titels leven bij Nintendo. Bekijk het screenshot en oordeel zelf, want wat zal dit betekenen? We gaan erachter komen in 2014, want dan verschijnt Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Super Smash Bros. Wii U screenshot teast Pilotwings-level

Super Smash Bros. Wii U screenshot teast Pilotwings-level

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch