Menu Premium

Super Smash Bros. Wii U is nu te preloaden

Gamekings Redactie 12/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken terug kwam Nintendo met het nieuws dat ook zij gebruik gaan maken van de optie om games te preloaden. Hoewel Nintendo niet bekend staat om haar online diensten, is Super Smash Bros. Wii U nu te preloaden, waardoor je zeker weet dat je om twaalf uur ‘s nachts, wanneer 27 november omslaat in 28 november, aan de slag kunt met de game, of niet?

Vanaf vandaag is het mogelijk de game voor te bestellen in de Nintendo e-Shop. Na aankoop kun je het grootste deel van de game direct downloaden en de benodigde bestanden om de game te kunnen spelen, worden beschikbaar gesteld op 28 november om twaalf uur ‘s nachts.

Het wordt afwachten hoe deze nieuwe stap voor Nintendo uit gaat pakken, zeker aangezien zo goed als iedereen zijn twijfels heeft bij de online diensten van Nintendo. Een mooi moment voor Nintendo om deze twijfels weg te nemen. Gaan mensen er gebruik van maken? Kan iedereen ook daadwerkelijk twaalf uur ‘s nachts aan de slag? Dat zijn zaken die zich op 28 november gaan uitwijzen als Super Smash Bros. Wii U in volle glorie te spelen is. Ga jij gebruik maken van de preload-functie of heb jij toch liever om acht uur ‘s ochtends een doosje in je handen?

Super Smash Bros. Wii U is nu te preloaden

Super Smash Bros. Wii U is nu te preloaden

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch