Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. voor de Wii U komt 5 december naar Europa

Lisette Atsma 07/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Super Smash-games zijn altijd een grote hit geweest voor Nintendo-consoles. De 3DS-versie die een paar dagen geleden uitkwam, is nu al meer dan 2,8 miljoen keer verkocht. Mocht je de game liever met een controller spelen, dan hoef je niet veel langer meer te wachten, want Super Smash Bros. voor de Wii U komt 5 december naar Europa. Nog maar net op tijd om nog als Sinterklaas-cadeautje te dienen dus.

Het werd in augustus al gezegd dat de beide versies van de game niet gelijk uitgebracht zouden worden, omdat iedere release veel tijd en geld nodig zou hebben om alle problemen weg te werken. Hierdoor kwam het Nintendo dus beter uit de Wii U-versie iets te vertragen.

Samen met de release van Super Smash Bros. zal Nintendo ook zijn Amiibo’s in de Europese winkels gaan uitbrengen. Deze figuurtjes, van de Wii-fit trainer tot Donkey Kong dienen als een two-way transfer unit van game-data tussen de Wii U en de Nintendo 3DS. Zo zal je dus bijvoorbeeld vrijgespeelde races op Mario Kart 8 van je 3DS naar je Wii-U kunnen overbrengen, en andersom. De eerste lading Amiibo’s zal 28 november in de Nederlandse winkels verschijnen.

De game ligt dus vanaf 5 december in de winkel. Nintendo zal ook een speciale Mario Amiibo bundel uitbrengen, waarbij dus naast de game ook een speciale Mario Amiibo geleverd wordt.

Super Smash Bros. voor de Wii U komt 5 december naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch