Menu Premium

Super Smash Bros. verschijnt 3 oktober op de Nintendo 3DS

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van Super Smash Bros. wordt een onwaarschijnlijk grote voor Nintendo. De game is razend populair en verschijnt op de 3DS en de Wii U, maar het probleem is dat de laatstgenoemde console nog niet zo populair is bij de gamer. Nintendo is hard bezig dit snel op te lossen en dat blijkt aan de games die eraan zitten te komen. Super Smash Bros. verschijnt 3 oktober op de Nintendo 3DS en later in de winter op de Wii U.

Dit heeft Nintendo bekendgemaakt tijdens het Nintendo Digital Event dat het bedrijf houdt op de E3. De game verschijnt dus over enkele maanden op de handheld van Nintendo, maar is eigenlijk niet te vergelijken met de Wii U-versie. De Nintendo 3DS-versie leek namelijk ook een scala aan mini-games te bevatten en lijkt tevens erg geschikt om in de multiplayer te spelen, op de bank met vrienden die ook beschikken over de game en een Nintendo 3DS.

Super Smash Bros. verschijnt dus op 3 oktober op de Nintendo 3DS en later deze winter voor de Wii U. Het gaat dus echt gebeuren jongens, we kunnen eind dit jaar zwaar gaan brawlen met alle Nintendo-personages op de Wii U en Nintendo 3DS.

Super Smash Bros. verschijnt 3 oktober op de Nintendo 3DS

Super Smash Bros. verschijnt 3 oktober op de Nintendo 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch