Menu Premium

Super Smash Bros.-screenshot toont een mega hond

Gamekings Redactie 13/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de Nintendo 64 is het vaste prik voor Nintendo om op elke huiskamerconsole van het bedrijf een Super Smash Bros.-game uit te brengen. Dat zijn er nog niet zoveel, maar de lijn wordt wel doorgezet. Ook de Wii U – met daarnaast een Nintendo 3DS-versie – krijgt een exemplaar en het lijkt erop dat er alles uit de kast wordt getrokken om het episch te maken. Een nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont een mega hond. Wat voor rol gaat hij spelen in de game?

Het principe van de Super Smash Bros.-games is eigenlijk heel simpel. Je hebt een speelwereld die je herkent uit het Nintendo-portfolio of een andere bekende game, en daarnaast de bekende personages. Er kan gespeeld worden met onder andere Mario, Luigi en Link, maar ook met de Wii Fit Trainer en The Villager uit Animal Crossing. Er wordt dus flink gegrepen naar bekende series om fans nog meer content te bieden in Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS.

En vandaag verschijnt er opeens een screenshot waarop een grote hond te zien is. Zoals je hieronder kunt zien, is deze op zo’n wijze gepositioneerd dat ‘ie tegen de binnenkant van je televisie aanstaat. Als je een beetje in het geheugen graaft, weet je vast nog wel dat er wel degelijk een link is tussen Nintendo en honden en dat allemaal in de vorm van Nintendogs. Zou de handheldfranchise van de Japanners óók onderdeel worden van Super Smash Bros.? Het zou zomaar kunnen.

Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS heeft nog geen specifieke releasedatum, dus erachter komen of het zo is duurt nog even. Wel weten we dat het 2014 wordt, wat betekent dat het niet super lang meer kan duren.

Super Smash Bros.-screenshot toont een mega hond

Super Smash Bros.-screenshot toont een mega hond

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch