Menu Premium

Super Smash Bros.-screenshot toont de StreetPass Quest’s Dark Lord

Gamekings Redactie 03/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Nintendo-fans zijn de Super Smash Bros.-games altijd een feest van herkenning. Bekende en minder bekende franchises komen aan bod in het beat-‘em-up festijn van de Japanse videogame-gigant. Soms in de vorm van een speelbare personage, of in de vorm van een trophy of een level. In de volgende game gaat zelfs een StreetPass Quest-karakter shinen, want Super Smash Bros.-screenshot toont de StreetPass Quest’s Dark Lord.

StreetPass is de functie van je Nintendo 3DS die, mits je 3DS niet uitstaat, contact maakt met andere 3DS’en in je directe omgeving. Er wordt dan geheel automatisch een beetje info uitgewisseld, zoals Mii’s, puzzelstukjes of gamegerelateerde content. Een van de games die standaard op de 3DS wordt geleverd, namelijk de RPG ‘StreetPass Quest’ waarin je met je eigen Mii én je door StreetPass verkregen Mii’s een epische queeste moet voltooien. Simpel, aardig en licht RPG-vermaak. Hierin werden nieuwe Nintendo-personages geïntroduceerd waar Dark Lord er één van is. Deze baas gaat zijn aantrede maken in Super Smash Bros. Voor de Nintendo 3DS. Of dit karakter tevens voor de Wii U-versie gaat verschijnen, is niet bevestigd en gezien de platform-specifieke aard van Dark Lord zou het maar zo kunnen dat deze straks alléén de handheld-versie met zijn vervaarlijke verschijning gaat sieren.

Welk doel Dark Lord in de game gaat dienen is vooralsnog niet bevestigd. Misschien een boss? Misschien een ondersteunend personage in de move-set van een Mii? Het zou wel tof zijn om Dark Lord te summonen als special. We gaan het volgend jaar zien, want Super Smash Bros. Verschijnt in 2014 voor zowel de Nintendo 3DS als voor de Nintendo Wii U.

Super Smash Bros.-screenshot toont de StreetPass Quest's Dark Lord

Super Smash Bros.-screenshot toont de StreetPass Quest’s Dark Lord

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch