Menu Premium

Super Smash Bros.-screenshot toont de special attack van The Villager

Karim Shehata 05/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De beste tijd voor Nintendo’s Wii U lijkt nog te moeten komen. Hoewel Super Mario 3D World en The Legend of Zelda: Wind Waker HD al verschenen zijn, zit er in de nabije toekomst nog genoeg aan te komen. Zo kunnen we binnen enkele maanden aan de slag met onder meer Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Kart 8 en een nieuwe game in de Super Smash Bros.-serie. Laatstgenoemde game blijft ons verwennen met nieuwe screenshots op het Miiverse en op de verjaardag van Sinterklaas is dat niet anders, want een nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont de special attack van The Villager.

Het screenshot is afkomstig van de Nintendo 3DS-versie van de game. Op het plaatje is te zien hoe het personage uit de Animal Crossing-franchise zijn special attack afvuurt. Het gevolg van deze special attack, welke de Lloid Rocket wordt genoemd, komt waarschijnlijk voor de rekening van Kirby wanneer je goed naar het screenshot kijkt. Deze speciale aanval kun je zowel lanceren als zelf besturen. Dat laatste doe je door zelf aan boord te springen van de Lloid Rocket, waardoor je de snelheid van de aanval kunt bepalen. Tevens is de special attack van The Villager op deze manier een stuk krachtiger.

Nintendo blijft ons dus door middel van het Miiverse op de Wii U en Nintendo 3DS up-to-date houden wat betreft Super Smash Bros. voor de belangrijkste platformen van het Japanse bedrijf. Wanneer de game dan echt verschijnt voor de console en handheld van de kleurrijke ontwikkelaar, is overigens nog altijd onbekend. Voorlopig moeten we het doen met de informatie dat de game ergens in 2014 zijn weg moet vinden naar de Wii U en de Nintendo 3DS.

Super Smash Bros.-screenshot toont de special attack van The Villager

Super Smash Bros.-screenshot toont de special attack van The Villager

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch