Menu Premium

Super Smash Bros. komt naar de Wii U en 3DS in 2014

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen de Wii U aangekondigd werd op de E3 van 2011, kwam direct naar buiten dat er een nieuwe Super Smash Bros. naar de Wii U en 3DS onderweg was. Op de E3 van vorig jaar hoorde en zagen we niets van deze titel, maar op deze E3 is daar verandering in gekomen. Super Smash Bros. komt naar de Wii U en 3DS in 2014. De nieuwe telg in de Super Smash Bros. serie krijgt dit keer dus geen subtitel mee, iets wat tegenwoordig een trend is in de industrie.

In deze nieuwe ‘brawler’ van Nintendo kun je straks aan de slag met een nieuw personage, hoewel het personage niet per definitie ‘nieuw’ is. We kunnen namelijk in de nieuwe Super Smash Bros. aan de slag met één van de mascottes van Capcom: Mega Man. Hij gaat personages zoals onder andere Mario, Donkey Kong, Link, Bowser en Samus vergezellen in deze game. Je kunt dus voor het eerst met Mega Man op de vuist gaan, of de Capcom mascotte gebruiken om op de vuist te gaan met één of meerdere van de Nintendo personages.

Super Smash Bros. komt zoals gezegd in 2014 voor de Nintendo Wii U en de 3DS. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kun je dus op Nintendo’s handheld aan de slag met de Super Smash Bros. franchise.

Super Smash Bros. komt naar de Wii U en 3DS

Super Smash Bros. komt naar de Wii U en 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch