Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. E3 2013 Launch Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hakken, smashen en bashen geslagen in de nieuwe Super Smash Bros. die voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS uit gaat komen. In de Nintendo Direct van de E3 2013 lieten ze ons kennis maken met de over-de-top, uiterst kleurrijke fighter in de Super Smash Bros. E3 2013 Launch Trailer.

Aan het begin van de trailer krap je je misschien even achter het hoofd, het lijkt namelijk op een trailer voor een HD-versie van Animal Crossing. Maar neen, het is een van de twee nieuwe characters in de nieuwe Super Smash Bros.: de Villager.

The Villager kan, net als in zijn eigen game, items oppakken. Als Mario een vuurbaal naar hem gooit, kan hij deze oprapen en teruggooien. De Villager kan ook een boom planten en die vervolgens omhakken om zo boven op Mario’s rode petje te laten landen.

Wie niet in deze Super Smash Bros. E3 2013 Launch Trailer zat, maar wel is aangekondigd is Mega Man. De man in het blauwe pakje moet het vooral hebben van zijn blaster, maar hij kent daarnaast ook een dash attack en bezit hij over een paar aanvallen die we kennen uit de klassieke Mega Mans.

Dat Super Smash Bros. niet veel nieuws laat zien, maar vooral veel van hetzelfde komt voor velen niet als een verrassing en dat is misschien ook niet erg. Een ding is namelijk in ieder geval zeker, de game gaat er op de Wii U fantastisch uitzien en ook op de 3DS lijkt de game prima uit de verf te gaan komen. In 2014 moet de game gaan uitkomen en kunnen de Nintendo fans met Mega Man en The Villager aan de slag in Super Smash Bros. op de Wii U en de Nintendo 3DS

Super Smash Bros. E3 2013 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch