Menu Premium

Super Smash Bros. 3DS krijgt morgen Amiibo update

Lisette Atsma 09/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je leest het goed, vanaf morgen zijn Amiibo’s ook eindelijk te gebruiken voor Super Smash Bros. op de 3DS. Met wat haken en ogen er aan dan, want de ‘oude’ Nintendo 3DS heeft namelijk niet de benodigde hardware om de technologie van de Amiibo’s te lezen. De Super Smash Bros. Amiibo’s zullen dus voorlopig alleen te gebruiken zijn op de New Nintendo 3DS, welke in Nederland vanaf vrijdag verkrijgbaar is.

De alom geprezen glorie van Nintendo’s Amiibo’s werd geïntroduceerd met de Wii U release van Super Smash Bros. De poppetjes zouden onder andere dienen als een manier waarop je saves cross-console kan gebruiken. De eerder uitgekomen Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS had hier echter de software nog niet voor. De update die morgen uit komt brengt hier dus verandering in.

Gebruikers van de ‘oude’ Nintendo 3DS, 3DS XL, en 2DS moeten nog iets langer wachten. Nintendo heeft een poosje terug een scanner aangekondigd waardoor Amiibo’s straks ook een nut hebben op deze systemen, maar wanneer dit opzetstukje echter uit moet komen is nog onbekend.

Super Smash Bros. 3DS krijgt morgen Amiibo update

Super Smash Bros. 3DS krijgt morgen Amiibo update

Bron: Nintendo Life

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch