Menu Premium

Super Smash Bros. 3DS heeft een nieuwe patch gekregen

Angelique Grift 27/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo’s Super Smash Bros. 3DS heeft een nieuwe patch gekregen. Deze patch bevat niet alleen nieuwe aanpassingen voor de balans, maar ook de verbeteringen uit een eerdere update, patch 1.0.2.

Met deze patch wordt volgens Nintendo de balans van de game verbeterd. Wat er dan precies gefikst is, wordt niet gespecificeerd. Wel zal de speler een meer “plezierige game-ervaring” hebben dan voor de update. Daarnaast is de Conquest chart niet meer te zien wanneer je bezig bent in de Conquest modus. Ook de verbeteringen uit de voorgaande patch 1.0.2. van 3 oktober zitten inbegrepen in de nieuwste update. De 1.0.2. patch bracht al verbeteringen in de balans van de game. Naast de verbeteringen die deze update met zich meebrengt, is de patch vereist als je Super Smash Bros. 3DS online wilt spelen.

Het lijkt goed te gaan met de verkoop van Super Smash Bros voor de 3DS, want op 7 oktober vertelde Nintendo dat de game 2,8 miljoen keer over de toonbank is gevlogen. Op 5 december komt de game ook uit voor de Wii U bij ons. Dit is de eerste game waarbij je gebruik kunt maken van de Amiibo-figuren. Deze zullen ergens in 2015 ook beschikbaar zijn voor de 3DS, maar daar heb je dan wel een extra accessoire voor nodig.

Super Smash Bros. 3DS heeft een nieuwe patch gekregen

Super Smash Bros. 3DS heeft een nieuwe patch gekregen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch