Menu Premium
Loading...

Super Exploding Zoo Gamescom 2014 Trailer

Karen Koch 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dieren zijn best wel schattig en dieren in cartoonstijl zijn vaak nog schattiger. Een wollige pinguin of een zacht, klein stokstaartje? Om bij weg te smelten. Sommige game-ontwikkelaars vinden dit ook, maar willen er toch iets extra’s bij doen. Hoe maak je schattige beestjes nou aantrekkelijk voor het gamende publiek? Door ze te laten ontploffen, natuurlijk! Bekijk hier de Super Exploding Zoo Gamescom 2014 Trailer en zie hoe deze schattige dierentuinwezentjes zichzelf en hun nageslacht beschermen met hun kamikaze-technieken.

Wat de trailer in ieder geval al duidelijk maakt, is dat er een horde zwarte, buitenaardse beesten alle eieren van de beestjes aan het slopen en eten is. Dit moet natuurlijk worden tegengegaan en de beste manier om dit te doen, is door jezelf op te blazen. Leeuwen, aapjes, krokodillen, stokstaartjes, olifanten en pinguïns, allemaal zijn ze bereid zichzelf op kamikaze-achtige wijze tegen de vijand aan te slingeren. Deze beestjes hebben ook allemaal een speciale skill, zo kunnen aapjes bijvoorbeeld een TNT-explosie laten afgaan, kunnen krokodillen bruggen vormen in het water en stokstaartjes kunnen tunnels graven naar anders onbereikbare plekken.

De game zal naar de PlayStation 4 en de PS Vita komen. Ze zullen allebei iets andere control schemes hebben, maar er is wel een cross-play functionaliteit tussen de twee, zodat je samen met vrienden in deze ietwat onorthodoxe dierentuin kunnen spelen. Er zullen maar liefst 80 levels in de game zitten, maar daar houdt het niet bij op. Super Exploding Zoo bevat ook een modus met een random generator, eindeloos veel levels die allemaal uniek worden gegenereerd.

De ontploffende beestjes zullen zich dus een weg naar de PlayStation 4 en PS Vita blazen. Wanneer we deze game kunnen verwachten, is echter nog niet bekend.

Super Exploding Zoo Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch