Menu Premium

Sunset Overdrive verschijnt 28 oktober

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft is aangekondigd dat Sunset Overdrive op 28 oktober verschijnt, exclusief op de Xbox One. Super wreed!

Het ziet ernaar uit dat Sunset Overdrive een game vol met actie en humor wordt. De game speelt zich af in Sunset City, een stad die overspoelt is door mensen die een bepaald energiedrankje hebben gedronken, en daardoor in zombies zijn veranderd. De character waar je mee speelt is volledig aan te passen naar jouw smaak, het idee is dan ook dat jij de held bent die de stad gaat redden. In Sunset Overdrive ga je met een arsenaal aan wapens de straat op om het zombietuig een kopje kleiner te maken. Hierbij gebruik je snelheid, strategie en stijl. Sunset Overdrive gaat de stijl hebben van een stripboek, denk aan woorden als ‘KABOOM!’ die in beeld komen wanneer je een gebouw aan flarden schiet met een raket. Op de beelden de we zagen was het helaas niet mogelijk om alles aan stukken te knallen.

Nu is het eindelijk duidelijk wanneer we met deze game aan de slag kunnen, want zoals de titel vertelt gaat dat gebeuren op 28 oktober. Dan is de Xbox One gelukkig ook officieel in Nederland te verkrijgen, dus deze hoeven we niet aan ons voorbij zien gaan!

Sunset Overdrive verschijnt 28 oktober

Sunset Overdrive verschijnt 28 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch