Menu Premium

Sunset Overdrive is onthuld voor de Xbox One

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al te verwachten dat Microsoft tijdens de E3 zou uitpakken wat games betreft en we nieuwe titels zouden zien. Sunset Overdrive is onthuld voor de Xbox One en is een van de exclusives die ons beloofd zijn.

Een gezicht dat ik persoonlijk niet verwacht had meldt zich op het podium. Ted Price van Insomniac Games vertelt ons dat Sunset Overdrive een levende wereld is, welke alleen mogelijk is op de Xbox One. Het opvallende hieraan is dat Insomniac Games bekend is als een studio die in het verleden alleen games uitgebracht heeft op platformen van Sony, zoals de Rachet & Clank franchise. Pas met het recent uitgebrachte Fuse werd deze lijn doorbroken, door deze ook uit te brengen op de Xbox 360.

De trailer van Sunset Overdrive is ontzettend kleurrijk en toont een vrolijke setting. Een nog naamloze jonge knul rent van gebouw naar gebouw en we zien gekke wapens langskomen, iets waar Insomniac Games bekend om staat. De straten zijn bezaaid met net zo gekke en kleurrijke monsters. Het geeft een indruk dat het in Sunset Overdrive vooral om humor gaat en alles met een korreltje zout genomen moet worden. Wat zeker is, is dat het de nieuwsgierigheid heeft opgewekt. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt.

Wat is jouw verwachting van Sunset Overdrive?

Sunset Overdrive onthuld voor de Xbox One

Sunset Overdrive onthuld voor de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch