Menu Premium
Loading...

Sunset Overdrive E3 2014 Trailer and Gameplay Demo

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grijs is de kleur die de boventoon voert in de meeste games tegenwoordig, maar niet als het aan Sunset Overdrive ligt. Je moet bijna een zonnebril opzetten om alle kleuren te kunnen verdragen van deze game, want die zijn we niet meer zo gewend. Al denk ik dat je het wel aankunt, al kijk je naar deze Sunset Overdrive E3 2014 Trailer and Gameplay Demo.

Wie Insomniac Games zegt, zegt Ratchet & Clank. Wie Ratchet & Clank zegt, zal waarschijnlijk gelijk denken aan PlayStation-exclusief. Insomniac Games heeft jarenlang exclusief ontwikkeld voor de PlayStation-consoles, maar stapte daar vanaf met Fuse, welke multi-platform uitkwam. Nu leunen ze juist de andere kant op, door Sunset Overdrive exclusief op de Xbox One te laten uitkomen.

Sunset Overdrive draait om Sunset City, de stad waarin mensen veranderen in zombie-achtigen door een futuristisch en gevaarlijk energiedrankje. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor dat drankje,  FizzCo, wil namelijk het volk onder controle houden. En wie is er verantwoordelijk voor om die bende op te lossen? Jij, in de schoenen van een FizzCo-medewerker.

Ben je klaar voor 28 oktober? Dan verschijnt Sunset Overdrive op de Xbox One. Het goede nieuws is dat de console in kwestie dan ook officieel in Nederland is verschenen. Ga jij deze game halen?

Sunset Overdrive E3 2014 Trailer and Gameplay Demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch