Menu Premium
Loading...

Sunset Overdrive Chaos Squad trailer

Karim Shehata 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de klappers van dit najaar voor Microsoft, naast Halo: The Master Chief Collection en de bijbehorende beta voor Halo 5: Guardians, is ongetwijfeld Sunset Overdrive. Ontwikkelaar Insomniac Games maakt met deze game niet alleen haar eerste console-titel die niet op een PlayStation-platform verschijnt, maar roept ook een nieuwe IP in leven met Sunset Overdrive. We weten van deze game wel al dat het zichzelf niet helemaal serieus neemt, maar hoe voelt de gameplay eigenlijk aan? We maken nu in ieder geval kennis met één van de hopelijk vele modi voor de game in de Sunset Overdrive Chaos Squad trailer.

Deze Chaos Squad-modus is in z’n geheel gericht op co-op gameplay met acht(!) spelers. Iedereen heeft daarin zijn eigen objectives en daarnaast kun je alle loot die je krijgt in deze modus gebruiken in bijvoorbeeld de singleplayer campaign, maar ook in de verschillende multiplayer-modi die de game kent. Overigens kun je met zeven vrienden of volstrekt onbekenden ook een soort Horde-modus, vergelijkbaar met de Horde-modus uit Gears of War of de zombies uit de Call of Duty-games van ontwikkelaar Treyarch, gaan verkennen en hier flink een partijtje in gaan huishouden. Wil je weten hoe dit in z’n werk gaat? Check dan de Sunset Overdrive Chaos Squad trailer.

Erg lang hoeven we overigens niet meer te wachten op de verschijning van Insomniac’s nieuwe IP. Sunset Overdrive verschijnt namelijk op 28 oktober dit jaar exclusief voor Microsoft’s Xbox One. Hiermee is overigens niet gezegd dat Insomniac voortaan geen PlayStation-titels meer ontwikkeld en hier is zelfs het tegendeel al van bewezen. De studio is namelijk bezig met een nieuwe game binnen een franchise die de studio groot heeft gemaakt, namelijk Ratchet & Clank. De nieuwe game binnen deze franchise moet in 2015 gaan verschijnen, op zijn beurt exclusief voor de PlayStation 4. Voorlopig is het dus Sunset Overdrive waar de ogen op gericht zijn bij Insomniac Games.

Sunset Overdrive Chaos Squad trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch