Menu Premium

Sumo Digital’s Snake Pass komt naar de Nintendo Switch

Mark Bischoff 02/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Sumo Digital, die onder andere bekend is van Sonic & Sega All-Stars Racing en een console port van Outrun 2, werkt op het moment aan hun nieuwe game genaamd Snake Pass voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Nu is bekend dat Sumo Digital’s Snake Pass ook naar de Nintendo Switch gaat komen.

In Snake Pass is het de bedoeling dat je al glibberend door de levels gaat, van platform naar platform glijdt en in de tussentijd ook nog puzzels probeert op te lossen. De game is het resultaat van de eerste game jam die Sumo Digital intern heeft gehouden, en is bedacht door Seb Liese die al eerder heeft meegewerkt aan games als Crackdown 3 en LittleBigPlanet 3.

Hoewel de game pas een maand in ontwikkeling is voor de Switch, is het de bedoeling dat Snake Pass tegelijkertijd zal uitkomen met de versies voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Paul Porter, de COO van Sumo Digital, zegt er het volgende over:

“Considering the short amount of time we have been working on the platform and the fact that the Switch isn’t launched yet, things have gone surprisingly well. We had the game up and running within a week. Nintendo and Epic have given us tremendous support when needed. The use of Unreal gave us a great head start when we first got the hardware.”

Snake Pass zal op de Switch te spelen zijn via de TV, tabletop mode en in de handheld mode als je de Joy-Con’s eraan vastklikt. Als je de Switch in het dock plaatst zal de game draaien op 30fps in 1080p, indien je de Switch uit het dock haalt zal dit 30fps in 720p zijn.

Snake Pass verschijnt in het begin van 2017 en zal alleen digitaal verkocht worden. Krijg jij na het zien van de trailer zin in de game? En op welk platform zou je Snake Pass het liefste spelen? Laat het ons weten in de comments!

Mocht je niet weten wat Snake Pass is, dan kun je hieronder rustig een trailer bekijken:

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch