Menu Premium
Loading...

Styx: Master of Shadows Gameplay Trailer

Jeroen Wiersma 04/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie sluipt daar door de schaduwen? Is dat Patty Brard? Nee! Het is Styx, meester der schaduwen, in de nieuwste titel van de studio Cyanide. Een sluipavontuur die het net even anders doet dan andere bekende sluiptitels als Thief en Assassin’s Creed. Check het zelf in de gloednieuwe Styx: Master of Shadows Gameplay Trailer.

Oké, zo op het tweede gezicht heeft Styx misschien niet zo heel veel weg van de eerdergenoemde dame. Hij ziet er niet alleen uit als een goblin, maar als een behoorlijk brute goblin. In de trailer zien we hem dan ook korte metten maken met diverse menselijke tegenstanders. Naast mensen zul je het in de game ook op moeten nemen tegen elven. Als je het eenmaal onder de knie hebt en langzaamaan meer skills ontwikkeld, zul je steeds vloeiender je weg weten te banen langs de bewakers. Dit moet zorgen voor een lekker vlotte sluipgame, waarbij je niet constant stil hoeft te staan om de situatie te overpeinzen.

Of je volledig onzichtbaar wil blijven of wat meer de handen vies maakt, is aan jou. Mocht je de omgeving slim willen gebruiken, ga je gang! Zoals je ook in de trailer ziet, doet het behoorlijk pijn als je spullen van grote hoogte op je krijgt gelazerd. Styx: Master of Shadows is een downloadbare titel voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One en is vanaf oktober binnen te hengelen op deze platformen.

Styx: Master of Shadows Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch