Menu Premium

Street Fighter 5 ondersteunt Steam OS en Steam Controller

Samuel Boyd 18/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al bekend dat Street Fighter 5 op 16 februari uitkomt voor de PlayStation 4 en PC, nu kunnen we echter een extra platform toevoegen aan dit lijstje! De nieuwe editie in de populaire fighting-game serie krijgt namelijk ook ondersteuning voor Steam OS en bovendien de Steam Controller!

Capcom heeft de handen ineengeslagen met Valve om ervoor te zorgen dat de game goed werkt in combinatie met de opvallende Steam Controller. Deze heeft, in tegenstelling tot de meeste controllers, geen analoge knuppels, maar twee touchpads. Dit zou moeten zorgen voor hogere precisie in games, die normaliter met toetsenbord, muis of controller gespeeld worden. Hoe dit precies werkt in Street Fighter 5 kunnen PC gamers die de game gepre-ordered hebben vanaf vandaag testen in de beta. Er is overigens ook een beta voor de PlayStation 4-versie en beide beta’s zijn te spelen tot 20 december.

Een releasedatum voor de Steam OS-versie wordt niet genoemd, maar Capcom geeft aan binnenkort hier meer informatie over naar buiten te brengen. Kijk jij ernaar uit om Street Fighter 5 te spelen met deze vernieuwende controller of houd je het liever bij de klassieke analoge knuppels? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Street Fighter V ondersteunt Steam OS en Steam Controller

Street Fighter V ondersteunt Steam OS en Steam Controller

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch