Menu Premium

Street Fighter V Arcade Edition iets later speelbaar voor nieuwe PS4 spelers

Froukje Planken 09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom heeft laten weten dat Street Fighter V Arcade Edition op PS4 beschikbaar is vanaf 16 januari voor diegenen die al een exemplaar van Street Fighter V bezitten. Degenen die de originele versie nog niet hebben, kunnen pas vanaf 19 januari aan de slag met de nieuwe uitvoering van het vlaggenschip van Capcom.

Als je Street Fighter V al in je PS4 bibliotheek hebt staan dan kun je dus gratis upgraden naar de Arcade Edition op 16 januari, laat Capcom weten via een tweet.
Spelers van de PC versie kunnen vanaf die datum de nieuwe vertolking van de populaire fighting game in huis halen ongeacht of zij de ‘vanilla’ Street Fighter V al hebben of niet.

Street Fighter V Arcade Edition komt uit op PS4 en PC en bevat de originele game samen met alle DLC van de eerste twee seizoenen plus een Arcade Mode (die niet in de originele game zat), Team Battle, Extra Battle Mode en grafische veranderingen. Dat betekent dat de speler nu kan kiezen uit 28 vechters, waarvan ieder nu een tweede V-Trigger krijgt. Volgens Capcom zal dit hun speelstijl significant veranderen.

Genoeg reden voor jou om Street Fighter V weer eens te checken? Laat het weten in de comments!

Bron: Videogamer, Streetfighter

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch