Menu Premium
Loading...

Street Fighter 5-personage Ibuki uitgelicht in nieuwe trailer

Suzanne de Jong 30/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Street Fighter 5-personage Ibuki uitgelicht in nieuwe trailer! Street Fighter V krijgt er een nieuw character bij, namelijk Ibuki. Deze chick laat zich niet kennen tegenover haar tegenstanders met haar strakke moves en combo’s.

Buiten haar nette schooluniform, masker en verdere armor, zoals de arm- en beenbeschermers, voegt ze ook wat nieuws toe. Ibuki kan namelijk gebruik maken van heuse bommen. Dit in combinatie met haar andere moves, is ze een waardige tegenstander voor de andere speelbare personages.

Naast Alex en Guile is Ibuki één van de zes nieuwe characters, die na de release van Street Fighter 5 afgelopen februari aan de game toegevoegd worden. Ibuki is simpelweg te unlocken door het spelen van de game of gelijk te verkrijgen als je in het bezit bent van een season pass. Verder zullen de characters Balrog, Juri en Urien het rijtje van zes compleet maken, die verspreid over de komende maanden zullen verschijnen. Ook zal er in juni nog een story mode aan de game worden toegevoegd, welke ongeveer twee uur aan gameplay zal bevatten.

Wat vinden jullie van de add-on content voor Street Fighter 5 ? En niet geheel onbelangrijk: wat vinden jullie van Ibuki? Laat het ons weten in de comments, we zijn benieuwd welke moves jij zou willen gebruiken tijdens je gevecht.

Bron: VG247

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch