Menu Premium
Loading...

Story trailer Mortal Kombat 11 uit de doeken gedaan

Hylke Haagsma 06/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag de nieuwe verhaaltrailer voor Mortal Kombat 11 uitgebracht met daarin een origineel, tijdvervormend verhaal waarin de epische saga van de franchise wordt voortgezet. In Mortal Kombat 11 verslaat Raiden de kwaadaardige Hoge God Shinnok, wat Kronika woedend maakt en haar zo belangrijke evenwicht tussen goed en kwaad verstoort. Om weer voor stabiliteit te zorgen in de realms heeft Kronika slechts één optie: de tijd terugdraaien naar het begin en de geschiedenis opnieuw starten.

Het meeslepende verhaal brengt verschillende tijdperken uit de rijke Mortal Kombat™-geschiedenis samen: spelers kruipen in de rol van oude en nieuwe personages en moeten samenwerken om de legers van Shao Khans Outworld te verslaan en de dreigende tijdcrisis op te lossen.

Nieuwe speelbare personages

Ook werden vandaag de nieuwste speelbare personages Cassie CageJacqui Briggs en Erron Black onthuld.

  • Cassie Cage, commandant van een eliteteam van de Special Forces en dochter van het iconische duo Sonya Blade en Johnny Cage, vertrouwt op haar dodelijke vechtkunsten om elk gevecht te winnen en doet er alles aan om de reputatie van haar ouders te evenaren. In de Kombat Kast van deze week, te vinden op het Twitch-kanaal van NetherRealm, wordt vandaag (6 maart) om 15.00 uur CST extra gameplay met Cassie Cage onthuld.

 

  • Jacqui Briggs, gedreven door competitie en getraind in kickboksen en martial arts, treedt als lid van de Special Forces in de voetsporen van haar vader Jax Briggs. Zij ziet het als haar plicht om de Earthrealm en haar familie te beschermen, ongeacht de risico’s.

 

  • Erron Black is een sensatiebeluste schurk die verslaafd is aan de adrenaline van zijn eigen ambities. Black, in zijn klassieke, western-achtige Outworld-kleding, is een zeer bekwame schutter die zijn diensten aan de hoogste bieder verleent.
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch