Menu Premium
Loading...

Stormram op je oog in gameplay trailer Mount & Blade 2: Bannerlord

Samuel Boyd 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel persconferenties draaien om de grote knallers, de triple-A titels, maar gelukkig is er ook plek voor de kleinere ontwikkelaars. Zo toont TaleWorlds op de AMD conferentie meer van Mount & Blade 2: Bannerlord. Check de verse beelden van brute middeleeuwse belegeringen, zoals ze nog nooit zijn voorgekomen in Mount & Blade, hier!

Mount & Blade is niet voor iedereen even bekend, maar menig PC gamer zweert bij de gameplay van de indie game. Mount & Blade 2: Bannerlord is de sequel waarin alles draait om het veroveren van de wereld door het beheren van jouw troepen en kastelen. Het blijft echter niet bij dit strategische element. Wanneer het op vechten aankomt, wordt jij er midden in geplaatst als commandant. Zo roep jij tussen het slachten van ridders jouw troepen aan om een siege succesvol te maken.

In Mount & Blade 2: Bannerlord krijgen gamers de beschikking over brandende pijlen, stormrammen en katapulten. Allemaal om kastelen te kunnen slopen en binnen te kunnen dringen. Je zal bovendien het kasteel van anderen met de grond gelijk kunnen maken in de multiplayer mode van de game.

Ondanks verschillende uitbreidingen en mods die nog steeds uitkomen, wachten de echte fans al sinds 2012 op Mount & Blade 2: Bannerlord. Helaas blijft ook vandaag een releasedatum van de game uit. Heb jij al zin om weer het harnas aan te trekken, of heb je überhaupt nog nooit van de game gehoord? Laat het ons weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch