Menu Premium
Loading...

Stijlvolle shizzle in E3 2016 trailer van ReCore

Franky Mangal 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

ReCore is één van de exclusieve Microsoft-games waar menig gamer al sinds de aankondiging reikhalzend naar uitkijkt. De game had eigenlijk al uit moeten zijn, maar heeft helaas te maken gehad met uitstel. Gelukkig wordt het wachten nu beloond, want tijdens de Microsoft E3-persconferentie werd er stijlvolle shizzle getoond in de E3 2016 trailer van ReCore.

ReCore is ontsproten aan het brein van Keiji Inafune, de man achter Mega Man en de makers van Metroid Prime. ReCore is een action-adventure waarin je als één van de laatste nog in leven zijnde mensen eropuit gaat om de wereld te redden. Aangezien dit nogal een last op je schouders is in je eentje, kun je gaandeweg je avontuur vriendschappen aangaan met diverse robots om je verder te helpen.

De trailer toont vooral actievolle gameplay waarin we kennis maken met de diverse personages waarmee je de wereld zult gaan redden, te beginnen met Joule Adams. Joule is de hoofdrolspeelster en baant zich met acrobatische moves stylish door verschillende vijanden heen. Naast Joule maken we ook kennis met diverse van haar mechanische vrienden. Mack is de viervoetige verkenner die je erop uit kan sturen om de omgeving af te speuren. Seth is er om uit elke benarde situatie een uitweg te vinden. Als laatste is er ook nog Duncan die de nodige dosis brute kracht met zich meebrengt.

ReCore is één van de exclusieve Microsoft titels dit jaar en zal verschijnen op 13 september van dit jaar op Xbox One en Windows 10. Wat is jouw indruk van ReCore? Deel het met ons in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch