Menu Premium
Loading...

Sterrencast van LittleBigPlanet 3 is onthuld

Lisette Atsma 07/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

LittleBigPlanet heeft het in het verleden nooit gehad van de grote stemmen, nou ja, naast Stephen Fry als de ongenaamde Narrator van beide LittleBigPlanet-games natuurlijk. LittleBigPlanet 3 heeft echter een primeur. De game is namelijk geheel met stemmen ingevuld. Er is een complete sterrencast bijeen gehaald om alle nieuwe personages van een stem te voorzien. Deze sterrencast van LittleBigPlanet 3 is onthuld en de namen die erop staan, zijn echt niet niks.

Natuurlijk is de door velen geliefde Stephen Fry terug om zijn rol als alwetende Narrator op te pakken. Wat echter wel heel speciaal is, is dat zijn beste vriend, met wie hij jarenlang een komisch duo was, de net zo geliefde Hugh Laurie ook een rol heeft in de game! Newton, de nieuwe bad guy in de game, die als weerklank van Narrator zal gaan dienen, wordt namelijk vertolkt door de voormalige House-acteur.

Daarnaast zal ook Nolan North, die onder andere de stem van Nathan Drake in de Uncharted-serie ingesproken heeft, een nog niet nader verklaarde rol gaan vertolken in de opkomende game. Daarnaast is de rol van Tara Strong, die stemmen verzorgt in onder andere Family Guy, en wie de stem van Scarlet Briar vertolkte in Guild Wars 2, nog niet nader bekend gemaakt. Gezien het feit dat de nieuwe LittleBigPlanet een hele reeks nieuwe NPC’s bevat, kunnen het er velen zijn.

LittleBigPlanet 3 zal wanneer hij in november uitkomt beschikbaar worden gemaakt op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4.
Sterrencast van LittleBigPlanet 3 is onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch