Menu Premium

Stemacteur Nathan Drake vind het prima als er geen Uncharted 5 komt

Hylke Haagsma 24/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naughty Dog heeft in de loop der jaren een aantal iconische videogames gehad. En de ontwikkelstudio staat bekend om het leveren van exclusieve PlayStation-titels. Op dit moment kan de focus dan wel liggen op The Last of Us Deel 2… maar je gelooft vast best dat er nog steeds genoeg gamers zijn die wachten op een potentiële Uncharted 5.

Geen vijfde Uncharted?

Een bepaalde persoon die het goed vindt dat er geen Uncharted 5 is, is Nathan Drake zelf, of nouja de stemacteur die het personage uitbeeldt. In een recent interview sprak Nolan North over zijn tijd als acteur en hoe het was om zo’n iconische rol te spelen.  En ook over hoe het goed zou zijn als we nooit meer de kans krijgen om hem te zien. Uncharted was een enorme hit, maar dat was blijkbaar iets dat Naughty Dog niet meteen kon zien. Nolan North sprak met OnlySP en verklaarde dat de ontwikkeling van de eerste titel onzeker was als het de steun zou hebben om echt in een volledige serie te worden uitgediept. Maar omdat de titel een hit werd, kon Naughty Dog vier games produceren. Vier games waarin Nolan North het personage Nathan Drake mee naar allerlei nieuwe avonturen en gebieden kon nemen.

“It wasn’t until the fourth one kind of started that there’s no fifth one and you’re going ‘Okay, what’s next?’ But you don’t want to jump the shark … It was bittersweet to end the franchise, but we’re proud of what we’ve made, and if that’s the way that Sony and Naughty Dog decide to leave it, then I’m fine with that.” Aldus, North.

Uncharted zonder Drake?

Maar toen Uncharted 4: A Thief’s End werd uitgebracht, was het voor Nolan duidelijk dat er toen geen terugkeer meer mogelijk was. Sommige fans vinden het prima dat Nathan Drake in het algemeen niet meer in de franchise wordt vermeld. In elk geval verklaarde Nolan tijdens het interview dat als Sony en Naughty Dog besluiten de franchise of het personage los te laten, hij oke zou zijn met hun beslissing.

Zitten jullie te wachten op meer Uncharted? En zou dat dan met of zonder Drake moeten zijn? Laat het ons weten in de comments! En stel daar ook gelijk al je vragen. Hebben jullie meer zin in The Last of Us 2 of meer Uncharted? En waarom?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch