Menu Premium

Stem mee voor de Boothbabe Awards 2013!

Gamekings Redactie 06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de dag! Ja ja, je kunt vandaag lekker genieten van de mooiste en meest sexy dames, die er op de Firstlook 2013-beursvloer lopen. Er kan er helaas maar een de allermooiste zijn. Wie dat wordt? Dat is helemaal aan jou. Stem mee voor de Boothbabes Awards 2013!

Logitech is er de afgelopen twee jaar met de hoofdprijs vandoor gegaan. Gaat het Logitech dit jaar nog een keer lukken? Ze hebben in ieder geval veel concurrentie van andere dames. Ook Ubisoft pakt dit jaar uit met een overvloed aan mooie dames. Of wat dacht je van de chicks van Power Unlimited? Er loopt ongelooflijk veel vrouwelijk schoon rond op Firstlook 2013. Zoals elk jaar kiest een deskundige jury en het publiek wie de aller, aller, aller, maar dan ook allermooiste boothbabe is. Jij hebt dus ook invloed. Op de website van Firstlook 2013 hebben we alle prachtige dames voor je op een rijtje gezet. Maak zelf een lijstje met boothbabes die volgens jou het meest sexy zijn en zorg dat jouw favorieten straks meedingen naar de grote prijs van de Boothbabe Awards 2013!

Dus wat houd je tegen. Ga naar Firstlookevent.nl en laat je stem gelden. Jij wil toch ook dat alleen de allermooiste babe er vandoor gaat met de hoofdprijs? Stem mee voor de Boothbabe Awards 2013!

Stem mee voor de Boothbabe Awards 2013!

Stem mee voor de Boothbabe Awards 2013!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch