Menu Premium
Loading...

Steep krijgt zijn releasedatum met vette trailer

Suzanne de Jong 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 werden we gedurende de Ubisoft persconferentie goed vermaakt, maar op het einde zat er nog een goede verrassing. Deze verrassing was Steep, de winterse sport game die over het algemeen goed ontvangen werd. Nu de Gamescom in Keulen is losgebarsten mag het buiten wel een graadje of twintig zijn, in de bovenstaande trailer is het zeker een paar graden onder nul, want Steep krijgt zijn releasedatum met vette trailer!

Steep gaat uitkomen op 2 december, prachtige timing voor de goedheiligman of voor onder de kerstboom. Wel of geen witte kerst, in Steep is er meer dan genoeg sneeuw! Als je besluit om Steep te pre-orderen krijg je bij de launch er de Moonlight Pack bij. In deze add-on zitten drie extra night challanges, drie extra night outfits, licht gevende equipment voor alle onderdelen en tot slot een Wingsuit Sparkle Flare. Momenteel kan je jezelf ook nog inschrijven voor de beta.

Benieuwd wat Jelle en Shelly van Steep vonden toen ze hem gespeeld hadden op de E3? Check dan deze video! Kan jij niet wachten om je snowboard uit de kast te halen? En sta je te popelen om door de krakende sneeuw te skiën? Nog even geduld, hoewel de bovenstaande trailer natuurlijk een hoop goed maakt!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch