Menu Premium

Steam Store zoekopdracht in Google vindt iets van de Epic Game Store

Dansky 19/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen die vanochtend op zoek gingen in Google naar de Steam Store kregen wel een heel apart berichtje te zien over de Epic Game Store.

Steam Store

Het is inmiddels een bekend fenomeen bij vele van ons. Je wekker gaat, je draait je om met ogen die nog dicht geplakt zijn, ramt je wekker uit en denkt: “Vandaag is niet mijn dag”. Iemand bij Steam had schijnbaar hetzelfde vanochtend want als men zocht naar de Steam Store op Google verscheen onderstaand statement.

Luid én duidelijk

Luid én duidelijk

Het is nog niet bekend hoe dit heeft kunnen gebeuren. In theorie zou iemand de meta description van de website kunnen veranderen naar een dergelijk statement. Een beschrijving van een website en de eerste paar links wordt daarnaast meestal uit de code van de website gehaald. Dus het zou ook zo kunnen zijn dat iemand de webpagina heeft gehackt en het statement heeft neergezet. Op de link klikken deed verder niks raars: je wordt gewoon naar de standaard Steam website gestuurd.

Helaas is het statement nu alweer weggehaald maar gelukkig vergeet het internet nooit iets.

De strijd op de PC

Het is wat stil in de strijd tussen Epic en Steam de afgelopen tijd. Na de spreekwoordelijk bom dat Borderlands 3 tot april 2020 alleen beschikbaar was op de Epic Game Store is er van een grote oorlog niets te bekennen. Dit kleine geintje daargelaten natuurlijk. De berichten over de Epic Game Store zijn echter erg positief gesteld met een dikke omzet van 680 miljoen en 108 miljoen gebruikers. Niet dat Steam hier last van heeft want het platform is zelf nog still going strong.

Maar hoe zit dat bij jullie? Epic Game Store of Steam? Of allebei? Laat het ons weten waar jij de meeste games op speelt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch