Menu Premium

STEAM doet het niet meer…

Boris van de Ven 05/03/2009 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze Ruben wordt helemaal gek. Wat is er aan de hand? Na anderhalf jaar wachten is Empire: Total War eindelijk uit en speciaal voor de gelegenheid heeft hij Steven gevraagd om een nieuwe PC in elkaar te knutselen. 2 dagen klussen en 1000 euro verder heeft onze geschiedenis specialist eindelijk de ultieme monsterbak in zijn huiskamer staan en dacht hij even gezellig Empire te downloaden van STEAM. Bljkt die shit zo druk te zijn dat er een wachttijd is van maar liefst 12 uur!!!!

Dus Denkt Ruben: “Fock het ik haal die game in de winkel in een doosje”. Maar wat blijkt. Eenmaal thuis gekomen en 49 euro later blijkt dat zelfs de winkel versie gewoon via STEAM geactiveerd moet worden. En je raadt het al…..dat duurt 12 uur.

We hadden Ruben net aan de telefoon en hij was klaar om zijn eigen polsen door te bijten. Overigens is hij niet de enige met klachten over STEAM. Het hele internet is in rep en roer over de problemen en dan met name de belachelijke situatie dat je met een winkel versie van een game nog altijd overgeleverd bent aan een niet werkend online distributiesysteem. En dat terwijl de hele game gewoon op een tweetal DVD’s staat als je hem koopt.

Wie had het ook alweer over de dood van PC gaming?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch