Menu Premium

State of Decay staat gepland voor 5 juni

Gamekings Redactie 16/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de echte zombieliefhebbers is het mooi nieuws, want State of Decay staat gepland voor 5 juni als we een Amerikaanse retailer mogen geloven. De zombiegame van ontwikkelaar Undead Labs kondigde eerder al aan met een openwereld zombiegame te komen voor Xbox Live waar de keuzes van de speler een grote rol gaan spelen tijdens de Campagne.

Ondanks dat de datum nog niet officieel is bevestigd, is het toch goed om te horen dat er een teken van leven is. Terwijl Undead Labs de datum van State of Decay nog steeds moet bevestigen hebben ze wel al een prijs van 1600 Microsoft Points geroepen en bevestigd. Zeg nou zelf, voor een openwereld zombiegame is dat niet echt veel? Naar alle waarschijnlijkheid zal er ook een PC-versie aankomen.

De meeste zombiegames zijn goed voor een potje hersenloos geknal. State of Decay probeert de speler meer te betrekken bij de game. Als het na een paar missies te moeilijk wordt, dan kan het zomaar zijn dat je skills achterlopen. Even stoppen met de Campagne dus en op een andere plek in de map jezelf verbeteren. Als je eerst besluit een omweg te nemen in plaats van de zombies neer te knallen, dan kan het zomaar zijn dat je tijdens de volgende missie met nog meer halflevende wezens te maken krijgt.

State of Decay van Undead Labs gooit hoge ogen, maar of ze het voor elkaar krijgen ook daadwerkelijk alle aangekondigde functies in de game te verwerken, is maar de vraag. Misschien wordt het uiteindelijk dan toch een potje schieten zonder na te denken. We zullen zien.

Wordt State of Decay echt een succes, of gaat hij aansluiten in het rijtje van andere zombiegames die uiteindelijk allemaal op elkaar lijken?

State of Decay staat gepland voor 5 juni

State of Decay staat gepland voor 5 juni

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch