Menu Premium
Loading...

Stardew Valley komt naar consoles

Richard den Toom 30/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds februari van dit jaar kun je op jouw PC aan de slag met Stardew Valley, een game over het boerenleven en alles wat daarbij hoort (check vooral de trailer hierboven voor wat sfeerbeelden). Op Steam was het een regelrechte hit en ging de game binnen twee maanden meer dan een miljoen keer over de digitale toonbank. Afgelopen E3 werd bekend gemaakt dat er console versies zouden komen en gisteren verschafte de ontwikkelaar daar meer duidelijkheid over.

Op zowel de PS4 als de Xbox One zal de game verschijnen op 14 december.

Nintendo liefhebbers zullen nog even moeten wachten voordat zij aan de slag kunnen met Stardew Valley, want de game zal niet meer verschijnen op de Wii U en in plaats daarvan uitkomen op Nintendo’s nieuwe console, de Switch. Een definitieve releasedatum is nog niet genoemd.

Er is meer goed nieuws voor Stardew Valley, want de game is genomineerd voor de Game Award voor Beste Indie Game van 2016, waar het de concurrentie aangaat met onder andere Firewatch, Hyper Light Drifter en The Witness. The Game Awards vinden donderdag op vrijdagnacht plaats om 03:00 Nederlandse tijd!

Kijk jij er al naar uit om Stardew Valley te spelen op jouw favoriete console? Laat het weten in de comments!

Bron: Stardew Valley

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch