Menu Premium

StarCraft 2: Heart of the Swarm voor 99 procent af

Gamekings Redactie 16/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

StarCraft 2: Heart of the Swarm laat al, geheel in Blizzard-traditie, een tijdje op zich wachten. Het duurt waarschijnlijk niet érg lang meer voordat StarCraft 2 fanaten los kunnen gaan met deze komende expansion, want de titel is namelijk, volgens de ontwikkelaar, al voor 99 procent af. De overgebleven 1 procent heeft zich echter, naar zeggen van Blizzard, bewezen “a bit of a bitch” te zijn.

Waar ze bij de studio voornamelijk nog mee aan de slag zijn is de “tuning and polish” van de game. “Het tunen en polijsten (van de game) duurt het langst en dat is waar we in het diepe worden gegooid,” meldde Blizzard. “De ene keer dat we het spel testen vinden we het geweldig, en de andere keer blijkt opeens dat er nog 250 items zijn die wij willen fixen. We zijn wel behoorlijk goed aan de slag. We komen er, maar ik weet nog niet zeker wanneer we precies klaar zullen zijn.”

Er wordt gespeculeerd dat StarCraft 2: Heart of the Swarm aan het einde van 2012 of begin 2013 moet verschijnen. Voor het wachten op een Blizzard game stelt dat natuurlijk niet zo gek veel meer voor, toch?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch