Menu Premium

StarCraft 2: Heart of the Swarm staat gepland voor maart 2013

Gamekings Redactie 13/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

StarCraft 2: Heart of the Swarm staat gepland voor maart 2013, 12 maart om precies te zijn, zo is vandaag wereldkundig gemaakt door Blizzard. Voor het eerst opgemerkt door Eurogamer, verscheen op Battle.net de aankondiging voor de nieuwe expansie.

De expansie omvat een gloednieuwe campagne die draait om Sarah Kerrigan, Queen of Blades, die de Zerg Swarm leidt in de aanval tegen de dictator Arcturus Mengsk. Daarnaast verschijnen nieuwe multiplayer units ten tonele, en andere nieuwe features.

Hoe diep je portemonnee moet bloeden voor deze aanschaf zul je zelf moeten afwegen, want Blizzard geeft je een aantal mogelijkheden. Er verschijnt een Standard Edition, een Digital Deluxe Edition en een Collector’s Edtion. Maar mocht je met de aanschaf van de Standard Edition je honger niet kunnen stillen, dan kun je achteraf voor een meerprijs nog altijd upgraden naar the Digital Deluxe Edition.

De inhoud van the Standard Edition laat zich raden, maar de andere versies verdienen een nadere beschouwing. The Digital Deluxe Edition, die uitsluitend verkocht wordt via digitale distributiekanalen zoals Steam e.d, probeert je te verleiden met de volgende extra’s:

  • Star Craft 2 Torrasque: vernietig al je vijanden met de onoverwinnelijke Torrasque. een intimiderende nieuwe look voor je zerg Ultralisks.
  • Star Craft 2 Battle.net Portraits en Decals: nieuwe Swarm-infested Battle.net portraits en decals moeten je helpen je online profiel en in-game leger wat meer schwung te geven.
  • World of Warcraft In-Game Pet: de Baneling companion pet staat te springen van enthousiasme, en is klaar voor explosie in de Pet Battles scene.
  • Diablo III Blade Wings en Banner Sigil: krijg Zergifiede vleugels ter ere van de Queen of Blades, en krijg een exclusieve banner sigil om je Swarm-trots te etaleren aan de rest.

Wil je een speciale editie die wel gevoelig is voor de zwaartekracht, dan is in winkels The Collector’s Edition beschikbaar. Deze heeft alle extra’s van The Digital Deluxe Edition en geeft je nog wat meer goodies:

  • Een Behind-the-Scenes DVD en Blu-ray: dompel jezelf onder in het StarCraft universum met developer commentary, interviews met voice actors, en een uitgebreide terugblik op StarCrafts opkomst als succesvolle eSport ingesproken door prominente members uit de community.
  • Collector’s Edition Soundtrack CD: breidt je muzikale ervaring van Heart of the Swarm uit met deze collectie van meer dan twaalf tracks uit de game.
  • Heart of the Swarm Hardcover Art Book: welgeteld 144 bladzijdes aan niet eerder verschenen art van de expansie, inclusief vroege schetsen en 3D-renderings.
  • Zerg Rush Mousepad: op de muismat die exclusief voor deze editie is gemaakt, een afbeelding van de Terran Dominion die zich staande proberen te houden tegen een meedogenloze aanval van de Swarm.

Blizzard pakt duidelijk flink uit voor de verstokte fans die maar niet genoeg krijgen van StarCraft. In principe zou je bankrekening met de release in maart enigszins hersteld moeten zijn van het bloedbad dat zich in deze maanden voltrekt.

Maar als je met een pre-order toch je aanschaf nu al veilig wil stellen, dan kun je overwegen de broekriem op andere uitgaven aan te trekken. Niet op jezelf natuurlijk, maar misschien is je zusje ook wel blij met een leuke tekening voor kerst, of een boterhamzakje gevuld met zand? En wie durft er nu een prijs te zetten op een dikke welgemeende zoen voor je moeder? Je komt er vast wel uit, think different!

StarCraft 2: Heart of the Swarm staat gepland voor maart 2013

StarCraft 2: Heart of the Swarm staat gepland voor maart 2013

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch