Menu Premium
Loading...

Star Wars: The Old Republic Scum and Villainy Trailer

Gamekings Redactie 10/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren is de Star Wars: The Old Republic 2.0 update Scum and Villainy live gegaan. De MMORPG van BioWare heeft daarvoor ook de Star Wars: The Old Republic Scum and Villainy Trailer vrijgegeven die de nieuwe features tonen van deze update.

De grootste feature die deze update levert, is het verhogen van de level cap van 50 naar 55. Met deze verhoging komen ook nieuwe skills vrij voor de verschillende classes in de game. Er zit ook een nieuwe missie in: Scum and Villainy. Verder hebben de makers er nu ook Legacy Achievements ingestopt waarmee je unieke beloningen vrijspeelt. Deze Legacy Achievements zijn verder eigenlijk niet meer dan achievements die je gewend bent van andere games.

Na het live gaan van de update deden er gelijk berichten de ronde dat er binnen 10-15 minuten al mensen met het maximale level van 55 rondliepen. Dit viel uiteraard niet in goede aarde bij een hoop mensen. Ook zijn er klachten van mensen die nogmaals bepaalde skills moeten behalen, omdat de skill tree levels ook met 5 omhoog zijn gegaan. Waar je eerst bij level 40 klaar was met een skill tree, is dat nu met level 45.

Samen met het online gaan van de Game Update 2.0, is er ook early acces voor de eerste digitale expansion voor Star Wars The Old Republic: Rise of the Hutt Cartel. Deze expansion brengt vijf nieuwe gameplay levels en een nieuwe planeet genaamd MakeDe. De 2.0 update van The Old Republic heeft ook effect op deze expansion, dus kan je ook lekker gaan grinden in deze nieuwe content van BioWare.

Benieuwd naar wat je te verwachten staat in de nieuwe update? Check dan de Star Wars: The Old Republic Game Update 2.0: Scum and Villainy Trailer.

Star Wars: The Old Republic Scum and Villainy Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch