Menu Premium
Loading...

Star Wars: The Old Republic Starfighter Customization Trailer

Karim Shehata 03/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat betreft MMO’s lijkt World of Warcraft voorlopig nog even geen afstand te doen van de troon. De game krijgt zelfs nog een uitbreiding in de vorm van Warlords of Draenor. Ambitieuze projecten zoals onder andere RIFT, Lord of The Rings Online en Star Wars: The Old Republic hebben geprobeerd de titel van Blizzard een pak rammel te geven, maar dit was tevergeefs. Dit betekent echter niet meteen dat de titels geflopt zijn, want de laatstgenoemde titel heeft bijvoorbeeld toch nog aardig wat spelers aan zich weten te binden. Binnenkort kunnen deze spelers het gevecht naar de ruimte verplaatsen, zoals te zien is in de Star Wars: The Old Republic Starfighter Customization Trailer.

In de nieuwe Galactic Starfighter-DLC, die begin februari 2014 voor iedereen beschikbaar zal zijn, is het namelijk mogelijk om deel te nemen aan dogfights. Dit doe je met je eigen Starfighter die je geheel naar wens kunt aanpassen. De luchtgevechten zullen zich afspelen op verschillende locaties, terwijl deze ook meerdere modi in zich herbergen. Daarnaast verdien je door het meedoen aan deze dogfights ook XP voor je normale Star Wars: The Old Republic-personage.

Wanneer je overigens niet kunt wachten om aan de slag te gaan met dit DLC-pakket doordat je de Star Wars: The Old Republic Starfighter Customization Trailer hebt zitten kijken, kun je jezelf opgeven voor de Early Access Beta. Deze gaat in vanaf vandaag en loopt tot en met 13 januari. Als je ooit iets hebt gekocht uit de online store van de game, kun je meedoen aan een andere Beta. Deze zal ingaan vanaf 14 januari en loopt tot en met 3 februari. De dag daarna komt het DLC-pakket officieel uit voor iedereen, waardoor we het voorlopig nog moeten doen met de Star Wars: The Old Republic Starfighter Customization Trailer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch