Menu Premium

Star Wars: Knights of the Old Republic Collection komt naar PC

Gamekings Redactie 02/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Jedi die eventjes genoeg heeft van al het MMO geweld met Star Wars: The Old Republic en een tijdje solo aan de slag wil, kan straks zijn hart ophalen aan twee gouwe ouwe Star Wars RPG’s van Bioware en Obsidian. Ik heb het natuurlijk over Star Wars: Knights of the Old Republic, deeltjes één en twee. Deze titels moeten op 17 juli in een bundel verschijnen voor de PC, volgens een lijst van Amazon.

Het is nog niet duidelijk of we te maken hebben met opgepoetste versies van de games, maar laten we hopen van wel, aangezien deze RPG’s al een aardig tijdje meedraaien. Deeltje één zag namelijk in 2003 het levenslicht en de sequel verscheen in 2004. Met al het grafisch geweld dat vandaag de dag uit dikke PC’s gepompt wordt, valt het natuurlijk erg op als hier en daar opeens een overduidelijke pixel op je beeldscherm wordt getoverd. Voor de grafische hoeren onder ons, doet dat uiteraard pijn aan de ogen.

Je kunt je echter ook afvragen of gamers nog wel zitten te wachten op dit soort oude ‘gerecyclede’ titels. Misschien alleen leuk voor de nostalgische waarde. Meer redenen om gedateerde games te spelen kan ik in ieder geval niet bedenken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch