Menu Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order zal geen korte game worden

Hylke Haagsma 24/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het gaat om Star Wars-titels, is er behoorlijk wat haat richting EA. Met een aantal games die gecanceld werden en games die vooral uit multiplayer bestonden zijn er zeker veel gamers die sceptisch staan ??tegenover de aankomende release van Respawn Entertainment. En dat is Star Wars Jedi: Fallen Order.

Gaat Jedi: Fallen Order net zo kort zijn als Battlefront 2?

Veel mensen hebben alsnog behoorlijk veel zin in de game. Maar het is duidelijk dat er veel gamers zijn die met lage verwachtingen op de game wachten. Omdat Star Wars Jedi: Fallen Order bijvoorbeeld een singleplayer-gerichte titel is zonder microtransacties, beginnen gamers zich zorgen te maken dat de duur van de campaign misschien niet zo lang is. Sprekend met de leden van het ontwikkelteam, kon Press Start vragen stellen over de lengte van het spel om enkele van de geruchten voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen… Helaas hebben we geen concrete details gekregen over de verwachte lengte van het spel. Maar het bevestigde wel dat het spel niet kort zal zijn.

Een kwaliteitsbeleving!

De game ontving nog maar net zijn eerste aankondigingstrailer en heeft veel vragen achtergelaten, maar voorlopig weten we dat het spel geen korte titel zal zijn. We krijgen blijkbaar een “kwaliteitsbeleving”. Maar Respawn Entertainment houdt informatie op dit moment behoorlijk beperkt. Voor nu kunnen we nog eens naar de trailer kijken en beginnen met wachten op het moment dat de game wordt gelanceerd. Momenteel is Star Wars Jedi: Fallen Order gepland om te verschijnen op 15 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

Zitten jullie te wachten op deze Star Wars game? En ben je blij met het ontbreken van de multiplayer? Het gaat in ieder geval een interessante game worden die we zeker in de gaten zullen houden. Drop het in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch