Menu Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order wordt op 13 april getoond

Hylke Haagsma 28/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Star Wars Celebration in Chicago word de nieuwe game Star Wars Jedi: Fallen Order uit de doeken gedaan. Dit liet EA weten via Twitter. May the force be with us!

Padawan

In de video in de Tweet maakt EA meer details bekend. Je speelt een Padawn die Order 66 overleeft en je verkent het universum in de tijd na de val van de Jedi Order. Veel is er verder nog niet bekend over de game. Er is dan ook nog geen release date. Het gerucht gaat rond dat de game in november 2019 uit zal gaan komen. Wij zijn uiteraard zeer benieuwd naar de nieuwe titel. Electronic Arts heeft natuurlijk niet perse een goede reputatie wat betreft de Star Wars games, maar vrees niet, Respawn Entertainment zit achter deze titel. Zij zijn natuurlijk ook verantwoordelijk voor het populaire Apex Legends. Met het ondergewaardeerde Titanfall wisten zij al eerder te overtuigen. Zou de nieuwe Star Wars game ook een battle-royale krijgen?

Anakin Skywalker in Star Wars Battlefront 2

Ook werd eerder bekend dat Anakin Skywalker als speelbaar personage beschikbaar is in Star Wars Battlefront 2. Fans van de game hebben hier bijna een jaar op gewacht. En ja, Anakin sluit zich nog aan bij de good guys in de game!
Anakin is de enige held die tot nu toe vier vaardigheden heeft gekregen in plaats van de gebruikelijke drie: Passionate Strike, Pull Dominance, Heroic Might en Retribution.
De Retribution-vaardigheid wordt geactiveerd door op ‘2’ (‘Y’ of ‘driehoekje’ op de controller) te drukken en kan alleen in bepaalde omstandigheden worden gebruikt, dus het is niet alsof Anakin met meer krachten rond rent dan alle anderen.

Speel jij Battlefront 2 nog? Of heb je meer zin in de nieuwe Star Wars game? Laat het ons vooral even weten in de comments.

Check hieronder vooral even de gameplay trailer! Waarin je Anakin geïntroduceerd ziet worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch