Menu Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt geen microtransactions

Hylke Haagsma 16/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat leven we in een bizarre tijd wanneer “geen microtransactions” een manier is om goede reclame voor een game te maken. Dat maakt het natuurlijk niet minder fijn… dat er helemaal geen microtransactions in de nieuwe Star Wars game van EA zullen zitten. Star Wars Jedi: Fallen Order zal een verhaalgedreven singleplayer game zijn zonder multiplayer modus. En de game zal ook microtransactions bevatten.

Hurray for EA?

Tijdens de Dag 1 Livestream van de Star Wars Celebration 2019 onthulde Vince Zampella van Respawn iets waar veel fans blij mee zullen zijn. Namelijk dat de langverwachte Star Wars Jedi: Fallen Order een verhaal zal zijn met 1 speler, zonder multiplayer of microtransacties.

“Het is een verhaalspel voor één speler”, zei Zampella terwijl de menigte juichte, “geen multiplayer, geen microtransacties – het is een verhaalspel!”

Zampella zei niet veel dat we niet al wisten over het verhaal nadat de gastheer herhaald had dat de game tijdens de Dark Times zou worden afgespeeld. “Het volgt de Padawan’s reis die overleefde na Order 66.”

Order 66 vond plaats na de Clone Wars en, zoals je je misschien herinnert, pleit keizer Palpatine voor de uitvoering van de order tijdens de Revenge of the Sith. De geheime orde erkent alle Jedi als verraders van de Galactische republiek, en stond het Grand Army of the Republic toe om elke Jedi die hun pad kruist, te executeren. Het is dan ook gemakkelijk te begrijpen waarom deze periode de ‘Dark Times’ wordt genoemd.

Zie jij deze Star Wars game helemaal zitten?

Hoe denken jullie over deze Star Wars game? Hebben jullie het al warm gekregen van de trailer? En zijn jullie blij dat het hier om een game gaat waarbij het verhaal erg belangrijk is? Of vinden jullie het jammer dat er geen multiplayer aan de game vast zit? Laat het ons weten in de comments en stel ook gelijk al je vragen over Star Wars!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch