Menu Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt aankomende E3 gameplay beelden

Hylke Haagsma 06/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen de aankomende E3 gameplay te zien van Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit is bevestigd in een Tweet door Respawn. Het zal gaan gebeuren tijdens de EA Play. Dit heugelijke nieuws ontvangen we dan ook met veel enthousiasme nadat we hiervoor enkel nog een trailer zonder daadwerkelijke gameplay kregen.

Star Wars Jedi: Fallen Order zal geen korte game worden

Als het gaat om Star Wars-titels, is er behoorlijk wat haat richting EA. Met een aantal games die gecanceld werden en games die vooral uit multiplayer bestonden zijn er zeker veel gamers die sceptisch staan tegenover de aankomende release van Respawn Entertainment.  Veel mensen hebben alsnog behoorlijk veel zin in de game. Maar het is duidelijk dat er veel gamers zijn die met lage verwachtingen op de game wachten. Omdat Star Wars Jedi: Fallen Order bijvoorbeeld een singleplayer-gerichte titel is zonder microtransacties, begonnen gamers zich zorgen te maken dat de duur van de campaign misschien niet zo lang is. Sprekend met de leden van het ontwikkelteam, kon Press Start vragen stellen over de lengte van het spel om enkele van de geruchten voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen…

Helaas hebben we geen concrete details gekregen over de verwachte lengte van het spel. Maar het bevestigde wel dat het spel niet kort zal zijn. We krijgen blijkbaar een “kwaliteitsbeleving”. Maar Respawn Entertainment houdt informatie op dit moment behoorlijk beperkt. Aankomende E3 zal hier dus verandering in gaan komen en dat is iets waar we naar uit kijken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch