Menu Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt aanstaande zaterdag eerste beelden

Hylke Haagsma 10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar dagen en dan krijgen we onze eerste blik op Star Wars: Jedi Fallen Order. Op de Star Wars Celebration wordt de game eindelijk uit de doeken gedaan. EA heeft het wachten iets minder zwaar gemaakt door het logo naar buiten te brengen.

Jedi’s zijn uitermate belangrijk in de nieuwe EA game

Zoals je misschien al wel had verwacht verwacht ligt de nadruk in het logo op het woord “Jedi”. Een van de weinige details die we over Jedi Fallen Order weten, is dat je speelt als een Padawan – in wezen een rookie Jedi – die de zuivering van de keizer in Revenge of the Sith heeft overleefd.

Een nieuwe teaser voor Star Wars Jedi: Fallen Order

Het EA Star Wars Twitter-account liet ook een eigen teaser zien, die een afbeelding van een gehulde lichtzwaard en de uitdrukking “Don’t stand out.” lijkt te tonen. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar het verhaal, waarin de overgebleven Jedi zijn ondergedoken. Van deze game wordt gezegd dat hij zich afspeelt tijdens een donkere tijd voor de galaxy, terwijl Empreror zijn macht consolideert en de weinige overgebleven Jedi achtervolgt. We hebben geen naam of andere identificerende informatie over de protagonist, dus het is nog moeilijk te zeggen hoe dit nieuwe verhaal zich zal verbinden met het hoofdverhaal van de sage.

Gaat dit een goede Star Wars game worden van EA?

EA kreeg de nodige kritieken voor de eerdere games die ze hebben gemaakt in een sterrenstelsel hier ver ver vandaan. Battlefront 2 kreeg enorm veel kritiek vanwege de lootboxes die de game had. De game voelt volgens sommige ook teveel als een Battlefield game met een Star Wars jasje. Wanneer we nu als Jedi aan de slag mogen, zou dit toch niet meer het geval moeten zijn. Kijk jij uit naar de nieuwe Star Wars game van EA? Of laat je deze bij voorhand al aan je voorbij gaan?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch