Menu Premium

Star Wars Jedi: Fallen Order gaat goud en is klaar voor launch

Lars Leeftink 21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Star Wars Jedi: Fallen Order is klaar! Respawn kondigde dat even doodleuk aan op Twitter. De Star Wars-fans zullen hier blij mee zijn, maar zullen ook oppassen met het trekken van conclusies. Want, het zegt natuurlijk niet zo heel veel. Behalve dan dat de game niet wordt uitgesteld!

Star Wars Jedi: Fallen Order zonder microtransactions?

Er zijn al bedrijven die een hands on hebben gehad, we hebben al veel trailers en gameplay gezien en er was al aardig wat informatie bekend. Niet zo gek natuurlijk, als de game volgende maand uitkomt. Wat wel opviel, is dat er al behoorlijk wat gameplay beschikbaar is. Zeker vergeleken met andere grote games. Het lijkt er zelfs op dat de game geen microtransactions en multiplayer gaat hebben. Dat zou, zeker voor EA, het doorbreken van een trend betekenen. We weten ook dat Call of Duty het niet op amper zal gaan hebben, wat zou kunnen wijzen op een verandering in de game industrie. EA loopt natuurlijk voorop als het op microtransactions aankomt, dus als zelfs zij een poging gaan wagen geen microtransactions te gaan gebruiken…

(meer hierover in de peepshow van deze week)

Star Wars-fans kunnen hun geluk niet op

Er komt namelijk zoveel Star Wars-gerelateerde content aan dat ze waarschijnlijk tijd moeten vrijmaken. Natuurlijk komt de game op 15 november uit, speelbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game-liefhebbers gaan er dan mee aan de slag. Natuurlijk komt ook The Mandalorian nog en gaan de film-liefhebbers hun hard kunnen ophalen met een nieuwe film. Al met al mooie tijden voor de fans van Star Wars.

Wat van Star Wars kijk jij het meeste naar uit? Wat verwacht jij van Star Wars Jedi: Fallen Order? Denk jij dat er verandering komt in de wereld van microtransactions? Laat het weten in de comments en deel je mening!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch