Menu Premium

Star Wars Episode IX fors uitgesteld

Buck Bijlsma 13/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een zware tegenslag voor diehard Star Wars-fans op deze winderige woensdag. Via het officiële Twitter-kanaal is bekend gemaakt dat het afsluitende deel van de nieuwe trilogie een halfjaar langer op zich zal laten wachten. De verschijningsdatum van de film die nu nog als Star Wars Episode XI door het leven gaat, staat op dit moment gepland voor 20 december 2019. The Force Awakens kwam eveneens in december naar het witte doek, terwijl The Last Jedi ook in deze maand te zien zal zijn. Niettemin stond de film dus gepland voor de zomer van 2018. Er is geen officiële verklaring gegeven voor de verlate verschijningsdatum, maar voor trouwe volgers van de Star Wars-franchise zal het nieuws niet als een verrassing komen.

We zullen langer moeten wachten

Of deze beslissing gevolgen zal hebben voor de verschijningsdatum van de aangekondigde Han Solo-spin off, is nog niet bekend. In december gaan we weer massaal naar de bioscoop om de nieuwe Star Wars-film te checken. ‘The Last Jedi’, zoals de titel van de film luidt, staat op het lijstje van vrijwel ieder Gameking hoog genoteerd. Of de film daadwerkelijk gaat voldoen aan de hoge verwachtingen, is uiteraard nog maar de vraag. Wanneer het zover is zal er ongetwijfeld weer een hoop Star Wars-gerelateerde content op Gamekings.tv verschijnen.

Kijkend naar de toekomst gloort Episode IX alweer op aan de horizon. Kort voor het nieuws over de verlate verschijningsdatum van Episode IX, werd bekend dat J.J. Abrams de film als regisseur onder handen neemt. Hij was in een eerder stadium verantwoordelijk voor The Force Awakens. Het vertrouwen in een kwalitatief goede afsluiter van de franchise zal zodoende alleen maar groeien. Star Wars Episode VII: The Force Awakens werd over het algemeen immers goed ontvangen.

Kijken jullie ook met warme gevoelens terug op de laatste twee Star Wars-films? Schroom vooral niet je liefde te betuigen voor een van de grootste film-franchises aller tijden, in de comments onder ‘Star Wars Episode IX fors uitgesteld!’

Loading...
 • Umittje

  Neem aan dat er IX bedoeld wordt, want star wars 11 zal nog wel even duren

  • Nexxje

   heh ze hebben m aangepast zie ik al

   • Puk Plet

    alleen niet in de tekst. Amateuristisch.. Er wordt geprobeerd deftig te schrijven maar maakt daardoor veel fouten zoals het gebruik van ‘niettemin’ wat volledig misplaatst is.

    • Nexxje

     Hah , die had ik over het hoofd gezien in de tekst. Maar ik snap je punt.
     Romeinse cijfers kennen ze niet meer. Ik denk dat de meesten niet eens weten wat “MCMXLIV” betekent.
     Het is blijkbaar tegenwoordig zo, dat als je kunt googlen, je ergens mag werken / stage lopen.
     Mensen weten het verschil tussen -d -t en -dt niet meer. Engels kunnen ze ook al niet meer , want “your” en “you’re” is volgens hen hetzelfde ( en schrijven ze btw. ook allebei als “ur” ).
     Ik speel nog dagelijks WoW ( ja ik weet het …. ) en mensen die aankomen met “pls”of “plz” negeer ik gewoon.
     En natuurlijk maak ik ook fouten. Er zijn genoeg comments te vinden waar ik een typo in heb staan, maar kom op mensen…..Let eens op in de klas.

     • Hantio

      In het begin wilde ik er ook niet over zeiken, maar jullie hebben hierboven wel volledig gelijk. Er zitten structueel veel grammaticale- en spellingsfouten in de teksten, om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid stijlfouten en kromme zinnen.

     • Vierpuntsdruktoets

      Zolang Jelle maar niet de term cinematografisch weer eens gebruikt

     • Tijl Van de Velde

      Ze zijn op de hoogte Hantio, alleen doen ze er niets aan. Daarenboven gaat Gamekings steeds meer de verkeerde kant op sinds Melle, Steven & Vasco zo goed als niet meer aan bod komen.

      De nieuwe lichting is een bende snotneuzen bij mekaar.

 • TRIAD™

  jj abrams is de nieuwe regisseur

 • OuweLul

  Ja, nu kan Abrams niet meer alle verhaal elementen uit 4-6 kopieren, dan duurt het schrijven natuurlijk wat langer. ;D

 • Puk Plet

  Het is maar goed ook dat ze het hebben uitgesteld. Geen vertrouwen in de regiseur, moet wel een drollebak van een film zijn geweest. (net zoals the dark tower)

 • Eelco

  Beste Gamekings, de oorspronkelijke release date voor Starwars EP IX was niet de zomer van 2018 maar Mei 2019. Voor de zomer van 2018 staat de Han Solo spinoff movie gepland!

 • Henry Chinaski

  Groetjes terug

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord