Menu Premium

Star Wars Episode IX fors uitgesteld

Buck Bijlsma 13/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een zware tegenslag voor diehard Star Wars-fans op deze winderige woensdag. Via het officiële Twitter-kanaal is bekend gemaakt dat het afsluitende deel van de nieuwe trilogie een halfjaar langer op zich zal laten wachten. De verschijningsdatum van de film die nu nog als Star Wars Episode XI door het leven gaat, staat op dit moment gepland voor 20 december 2019. The Force Awakens kwam eveneens in december naar het witte doek, terwijl The Last Jedi ook in deze maand te zien zal zijn. Niettemin stond de film dus gepland voor de zomer van 2018. Er is geen officiële verklaring gegeven voor de verlate verschijningsdatum, maar voor trouwe volgers van de Star Wars-franchise zal het nieuws niet als een verrassing komen.

We zullen langer moeten wachten

Of deze beslissing gevolgen zal hebben voor de verschijningsdatum van de aangekondigde Han Solo-spin off, is nog niet bekend. In december gaan we weer massaal naar de bioscoop om de nieuwe Star Wars-film te checken. ‘The Last Jedi’, zoals de titel van de film luidt, staat op het lijstje van vrijwel ieder Gameking hoog genoteerd. Of de film daadwerkelijk gaat voldoen aan de hoge verwachtingen, is uiteraard nog maar de vraag. Wanneer het zover is zal er ongetwijfeld weer een hoop Star Wars-gerelateerde content op Gamekings.tv verschijnen.

Kijkend naar de toekomst gloort Episode IX alweer op aan de horizon. Kort voor het nieuws over de verlate verschijningsdatum van Episode IX, werd bekend dat J.J. Abrams de film als regisseur onder handen neemt. Hij was in een eerder stadium verantwoordelijk voor The Force Awakens. Het vertrouwen in een kwalitatief goede afsluiter van de franchise zal zodoende alleen maar groeien. Star Wars Episode VII: The Force Awakens werd over het algemeen immers goed ontvangen.

Kijken jullie ook met warme gevoelens terug op de laatste twee Star Wars-films? Schroom vooral niet je liefde te betuigen voor een van de grootste film-franchises aller tijden, in de comments onder ‘Star Wars Episode IX fors uitgesteld!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord