Menu Premium

Star Wars: Battlefront verschijnt niet op PS3 en Xbox 360

Franky Mangal 20/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig Star Wars-fan kijkt al reikhalzend uit naar de nieuwe films, maar ook op game-gebied kunnen we mooie dingen verwachten. Zo is er een poosje geleden een nieuwe Star Wars: Battlefront aangekondigd, een serie die bij vele gamers zeer geliefd is.  Inmiddels heeft EA bevestigd dat de game alleen voor de huidige generatie consoles gaat uitkomen en dus niet gaat verschijnen op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Het is de eerste keer dat EA met een multiplatform game de oudere consoles overslaat. Er is verder nog vrij weinig bekend over de Star Wars: Battlefront. Vorige maand zijn er achter gesloten deuren wel al beelden getoond die door de aanwezigen bejubeld werden ontvangen. Volgende maand tijdens de Star Wars-viering zal het publiek voor het eerst kennis maken met de eerste Star Wars: Battlefront-game sinds jaren.

De game staat dus gepland voor een release in het najaar van 2015. Duidelijk is nu dat de game tegen die tijd zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Gamers die nog niet overgestapt op de nieuwe consoles of een bazen-PC komen wat betreft Star Wars: Battlefront van een koude kermis thuis.

Bron: EA (Twitter) – via VideoGamer

Star Wars: Battlefront verschijnt niet op PS3 en Xbox 360

Star Wars: Battlefront verschijnt niet op PS3 en Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch