Menu Premium

Star Wars: Battlefront Death Star DLC wordt dit weekend free to play

Maarten van Steijn 21/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft weer een mooie aankondiging! De Star Wars: Battlefront Death Star DLC gaat een aantal dagen free to play worden voor de mensen die deze DLC nog niet binnen hebben geharkt. Ook gaat je multiplayer score verdubbeld worden. Dit allemaal gaat van start op 23 december tot en met 25 december, voor de PS4, Xbox One en PC.

Ook laat EA weten dat wanneer je de eerste keer inlogt binnen dat weekend, je 5000 dikke credits toegeworpen krijgt! Ook goed nieuws voor de mensen die niet van wachten houden: je zou de nodige updates al eerder ontvangen moeten hebben, zodat je meteen aan de slag kan aankomend weekend!

Star Wars: Battlefront is een game van EA die in 2015 uitgebracht werd voor de Xbox One, PS4 en de PC. De game is een third-person shooter die vooral gericht is op het multiplayer aspect. Voor deze game heeft EA een viertal DLC’s aangekondigd, waarvan Death Star als vierde DLC vanaf 20 september 2016 voor season pass houders speelbaar was en vanaf 4 oktober voor de massa. In deze DLC krijg je drie nieuwe maps tot je beschikking, samen met nieuwe voertuigen en wapens. Ook mogen we spelen met onze harige vriend Chewbacca en de premiejager Bossk!

Mocht je nog een trailer willen zien van deze DLC, dan kan dat hier.

Heb jij deze DLC al sinds de release helemaal binnenstebuiten gekeerd, of is dit voor jou een uitgesproken moment om de DLC te checken – inclusief de extra’s? Laat het weten in de comments!

Bron: vg247.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch