Menu Premium

Star Trek: Bridge Crew trailer toont de U.S.S. Enterprise

Maarten van Steijn 05/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Star Trek fans opgelet, we mogen weer genieten van een nieuwe trailer! Het gaat om de Star Trek: Bridge Crew trailer, waarin we alvast een korte blik kunnen werpen op wat er zich in het ruimteschip af kan gaan spelen zodra de game uitkomt.

Star Trek: Bridge Crew is een virtual reality game van Ubisoft. De game moet eigenlijk gezien worden als een soort simulator, waarbij jij de controle over je ruimteschip in handen krijgen. Als lid van de Federation ga jij het universum ontdekking. Je richt je pijlen hier vooral op een gebied dat The Trench heet. Je gaat dan ook uitzoeken of dit de juiste leefomgeving is voor de Vulcan populatie.

Om er midden in te zitten, krijg je de kans om deze game met je VR bril te checken. JJ heeft tijdens de Gamescom van 2016 al mogen ondervinden of de echte Trekkie in hem naar boven zou komen bij het spelen van deze game. 

De game is eerder al uitgesteld, maar moet nu op 30 mei uit gaan komen voor de Playstation VR, Oculus Rift en de HTC Vive. Zie jij jezelf deze game al spelen na het zien van de trailer? Of had je dit liever zonder VR gezien? Laat het achter in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch